Bra mat för hårdare erektion

I denna video får du tips saker du kan äta och dricka för att öka chanserna till en hårdare erektion. Detta kanske inte är huvudorsaken till impotensproblem , men vad du äter och dricker påverkar såklart din kropp.

Tänk på att inte dricka för mycket alkohol, detta försämrar din prestationsförmåga i sängen. Att hålla sig i form är bra för kropp och erektionen. Hoppas att dessa tips gav dig några bra tips för att ge dig en bättre erektion genom att tillföra rätt kost. Skulle du behöva något tillskott så finns det mängder av produkter på marknaden men vilka som passar dig bäst kan vara svårt att veta. Ett enkelt första steg kan vara att testa VigrX.

Här kan du läsa om att behandla erektionsproblem

Copyright © 2020, All rights reserved Disclaimer:Syftet med denna webbplats är att främja en bred konsumentförståelse och ökad kunskap om erektionsproblem. Den är inte avsedd att vara ett substitut för professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling. Vi gör ej reklam för receptbelagda läkemedel, innehållet skall ses som informativt. Enligt lag är det inte tillåtet att marknadsföra receptbelagda läkemedel inom EU.